Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΓΙΑΝΝΑΚΗ  ιδρύθηκε το 1977 και είναι μία από τις πρωτοπόρες εταιρείες στην Δράμα και μία από τις πιο καλά εδραιωμένες εταιρείες στην Ελλάδα.

Είναι μία συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρεία με δυναμικές προοπτικές εξέλιξης στην βιομηχανία μαρμάρου. Η εξόρυξη όγκων και η επεξεργασία μαρμάρου σε πλάκες και ειδικές διαστάσεις, αποτελούν δραστηριότητες της εταιρείας.

Η Αφοί Γιαννάκη είναι μία κατά βάση εξαγωγική εταιρεία. Οι συνεργασίες της με χώρες που απαιτούν υψηλή  ποιότητα, είχε σαν αποτέλεσμα να αποκτήσει  πείρα τόσο στον χώρο της βιομηχανίας του μαρμάρου όσο και στον τομέα των εξαγωγών. Έχει καταφέρει να αναπτύξει και να θέσει υψηλούς στόχους και προδιαγραφές στην παραγωγική της διαδικασία και γενικότερα στην τεχνογνωσία του μαρμάρου.


Διατηρεί μηχανήματα νέας τεχνολογίας τα οποία ανανεώνει συνεχώς για να  εξασφαλίζει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Με τους συνεχείς και λεπτομερείς ελέγχους σε όλες τις φάσεις της παραγωγής της καθώς και με το έμπειρο προσωπικό της στοχεύει στην άμεση εξυπηρέτηση και ικανοποίηση του πελάτη
.


Όραμα-Στόχος

Σε μια διαρκώς ανταγωνιστική αγορά, με συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις, σκοπός της εταιρείας μας είναι η ολοένα ανάπτυξη και διεύρυνση της στο χώρο της αγοράς του μαρμάρου, με σκοπό την όσον δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη.

Η πολυετή μας πειρα , καθώς και το ομαδικό πνεύμα συνεργασίας υπό την καθοδήγηση μιας ικανούς διοίκησης με όραμα, αποτελούν τους βασικούς παράγοντες για την ικανοποίηση των πελατών μας.

“Ο στόχος της εταιρείας μας είναι η διατήρηση της υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών, με απώτερο σκοπό την ικανοποίηση των αναγκών και των απαιτήσεων των πελατών μας, καθώς και η διεύρυνση των οριζόντων μας  σε νέες αγορές

 
 
 

Copyright © 2009 Giannakis Marble S.A. Με την Επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος | όροι χρήσης